Barion Pixel

Az Integrált Energia Technika IET ® egy beavatás alapú energiaterápia rendszer, melynek 4 szintje van: Alap-, Közép-, Felsőfok és a Mester-Oktatói szint. IET oktatást és beavatást, csak hivatalos, bejegyzett Mester-Oktató tarthat és végezhet!

Kinek a nevéhez fűződik az Integrált Energia Technika IET létrehozása?

Létrehozása Stevan J. Thayerhez köthető. Ő az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozójához és vezetője.

Stevan J. Thayer a szerzője az Interjú egy Angyallal c. könyvnek, IET Mester-Oktató Tréner, és Fehér Fény reiki mester is.

Reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az Integrált Energia Technikát (Integrated Energy Therapy ®), az IET ®-t, ami az angyali energiákkal való gyógyítás új dimenziója.

Hogyan működik az Integrált Energia Technika?

Az Integrált Energia Technika IET ® egy olyan technika, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik. Ennek segítségével segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.

A technika neve onnan származik, hogy az angyali Integrált Energia Technika IET® energia kioldja a múlt elfojtott fájdalmait olyan módon, hogy integrálja azt a jelen pillanat örömeivel.

A módszerrel a 9 angyal általi gyógyító energiákban részesülhetsz. Minden angyalnak saját gyógyító ajándéka van, úgymond specifikusan tudnak segíteni minket a fejlődés útján és minden angyal 1-1 sejtmemória területhez kapcsolódik.

Segítségükkel feloldható a szívfájdalom, a bűntudat, a félelmek energetikai lenyomatai, a harag, a düh, a stressz, a bizalmatlanság, a kényszerek stb. Miután ezek kioldásra kerültek, pozitív érzések integrálhatóak a helyére.

Segítségével tisztulnak az egyes sejtmemória területek, tisztulnak a negatív hitrendszerek, energiablokkok és pozitív energiákkal töltődik fel a kliens.

Hogyan keletkezik az energiablokk?

Valamilyen fizikai trauma, betegség, műtét, alultápláltság, érzelmi válság, elfojtott érzelmek okozhatják. Ezen kívül stressz, félelem, kimerültség, önkorlátozó gondolatok vagy meggyőződések, illetve a karma eredményeképpen is keletkezhet.

Mivel ezek a blokkok meggátolják az örömteli életet, az élettapasztalatainkat negatív irányba befolyásolhatják, melyek betegségekhez, energiahiányhoz vezethetnek.

Az IET® nem helyettesíti a hagyományos gyógyászati kezeléseket, hanem az energiatestet kezelve indítja be az öngyógyítás folyamatát!

FONTOS! Az IET ® energiatechnika semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos. NEM fizikai gyógyításról van szó, hanem energiamunkáról. Minden energia. Az IET® energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik és elsősorban érzelmi energiablokkokat tisztít.

 

Mi az az Integrált Energia Technika?

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy, röviden IET) egy energetikai gyógyító módszer, amely a test, az elme és az érzelmek egységét hangsúlyozza az egészség és a jóllét elérésének érdekében.
Az IET egyfajta energetikai kezelés, amelynek központjában az emberi test energiarendszerének harmonizálása és az érzelmi blokkok oldása áll.

Az IET-t a mester-szintű reiki tanár és energetikai gyógyító, Steven Thayer fejlesztette ki az 1990-es években. A módszer a következő alapelveken és technikákon nyugszik:

  1. Angyalok és energiák bevonása: Az IET munkájában az angyalok energiái segítik a gyógyító folyamatot. A gyógyító az angyali energiákat hívja segítségül a blokkok feloldásához és az energiaáramlás helyreállításához.
  2. Energiapontok és pályák: Az IET rendszerében specifikus energiapontok és energetikai pályák vannak meghatározva, amelyek az érzelmi blokkokhoz és traumákhoz kapcsolódnak. Az IET gyakorlatilag a testen végzett könnyed érintéseket és az energiapontokra való koncentrációt foglalja magában.
  3. Blokkok feloldása: Az IET célja a testben és az energiarendszerben található érzelmi blokkok feloldása. Ezek az elakadások állítólag negatív érzelmek és gondolatok hosszú távú hatásai lehetnek az egészségre és a jóllétre.
  4. Energetikai integráció: Az IET folyamata során az energiarendszerben bekövetkező változások célja az egyensúly és az integráció elérése a test, az elme és az érzelmek között.

Az IET gyakorlatilag egy olyan energetikai kezelés, amelynek során a gyógyító az érzelmi blokkokat oldja, és segít az energiarendszer egyensúlyának helyreállításában. Mint minden energetikai vagy alternatív módszert, az IET hatékonysága is egyéni tapasztalatokon alapul, és a tudományos alátámasztás korlátozott lehet. Ha érdekel az IET, javaslom, hogy alaposan tájékozódj róla, és ha szükséges, konzultálj olyan szakemberekkel, akik jártasak az ilyen típusú gyógyító módszerekben.

 

Kattints ide az IET szakértőkhöz!

 

Andrea dr Jung
Author: Andrea dr Jung