Barion Pixel

Regisztrálj az oldalunkon, ha olyan személy vagy, aki a tevékenységével természetes módszerekkel előmozdítja a páciense/ügyfele fizikális, vagy pszichikai jólétét.

Lehet segítő, coach, meditációs szakember, természetgyógyász, jógatanár stb…

Szükséges, hogy tevékenységed elősegítse az ügyfél fizikai és/vagy pszichikai jólétét.

Regisztráció

A regisztráció adott esetben fizetési kötelezettséggel is járhat. Kérjük, hogy olvasd el az ÁSZF-et!
A regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy számodra a Qltif Bt. a Gyógyászkereső honlap használatához szükséges hasznos információkat, tartalmakat és eDM-et küldjön.

Elolvastam, megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót és az ÁSZF-et.

A Regisztráció gombra kattintva elfogadod, hogy a promóciós anyagokban és az ÁSZF-ben megjelölt feltételekkel a befejezett Regisztráció megrendelésnek, fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@gyogyaszkereso.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Küldés” gombra kattintással a Naturportal Kft.-vel (1124, Budapest, Lejtő út 26., adószám: 32056017-1-43, cégjegyzékszám: Cg. 01-06-404685) kötöd.