Barion Pixel

DR. SÁRKÁNY Természetgyógyászati Rendelő

Telefonszám

+36 70 773 8100

Konzultációra jelentkezés személyes egyeztetés szerint

1045 Budapest, Berlini u. 47-49. III. épület I.em.

Email cím

info@drsarkany.hu

Bemutatkozás

Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász.
Természetgyógyászati tevékenységemet 20 évvel ezelőtt kezdtem patikámban és most a BIOWELL természetgyógyászati rendelőmben folytatok.

A BIOWELL egy betegségek megelőzését, életminőség javítását és egészségmegőrzést célzó sokoldalú tanácsadó vállalkozás. Küldetésünknek tartjuk a hiteles, tisztességes tanácsadás, kezelés minden formáját -személyes elbeszélgetés, oktatás, workshop, személyes vagy csoportos coaching – amivel a hozzánk fordulókat egészségük megőrzéséhez, életminőségük javításához hozzásegíthetjük.

Már egészen korán, gyermekkoromban eldöntöttem, hogy olyan pályát választok, ahol segíthetek az embereken.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szereztem gyógyszerész doktori diplomát.
Az egyetem elvégzése után a SOTE Közegészségtani és Járványtani Intézetében vírus hepatitiszek immunprofilaxisával (védőoltás kutatás) foglalkoztam, majd egy amerikai gyógyszergyár a Schering-Plough-nál (ma MSD) tudományos munkatársaként folytattam szakmai gyakorlatomat.
Később más gyógyszergyáraknak is dolgoztam, (MERCK, EGIS, Synthélabó, PLIVA) mint tudományos munkatárs, főként gyógyszerhatástan, gyógyszermellékhatás, gyógyszer-gyógyszer kölcsönhatás, gyógyszer- egyéb biológiailag aktív anyagok kölcsönhatásai pl.: vitaminok, étrend-kiegészítők, növényi kivonatok.
A 2000-es évek elején megnyitottam saját gyógyszertáramat, ahol közel egy évtizedet dolgoztam a közvetlen betegellátásban.
Gyógyszertári munkám során kezdtem el foglalkozni a természetes gyógymódokkal, természetgyógyászattal, természetes és biológia aktív hatóanyagokkal, vitaminokkal ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, mikroelemekkel, gyógynövényekkel, gyógynövény kivonatokkal, a szintetikus gyógyszerkészítmények kiváltása, vagy mennyiségének csökkentése érdekében.

Ahogy telt az idő egyre többen és többen fordultak hozzám a betegeim „extra” tanácsért, mert hallották egymástól, hogy tőlem bővebb információkat is lehet szerezni a betegségekről, labor eredményekről, életminőség javításról, gyógyszerekről, természetes gyógymódokról, egyszóval az integratív és orthomolekuláris medicínáról. Ez inspirált arra, hogy elvégezzem a hivatalos természetgyógyászati képzést, és sikeres természetgyógyászi vizsgát tettem több szakterületen. Nevem megtalálható a Természetgyógyászok Országos Nyilvántartásában. Regisztrált tagja vagyok a Magyar Gyógyszerészi Kamarának és szerepelek Gyógyszerészek Országos Nyilvántartásában. A Magyar Természetgyógyászat Szövetség oktatójaként fitoterápiát oktatok a hallgatóknak.
Meggyőződésem, hogy a félelmek, az elhanyagolt egészség, az információ hiányból fakad.
Úgy gondolom, hogy minél több emberhez eljutnak a hiteles információk a szakemberektől, annál kevesebb lesz a szenvedő és beteg ember. Meddő a tudás, ha nem adjuk tovább.

Szolgáltatások

 • Életmódtanácsadás, és terápia
 • Fitoterápia,
 • Meridian diagnosztika,
 • Fülakupunktúra,
 • Online konzultáció,
 • Ortomolekuláris medicína,
 • Fülakupunktúra,
 • Addiktológia,
 • Súlykontroll, Elhízás kezelés,
 • Inzulinrezisztencia tanácsadás,
 • Hormon tanácsadás,
 • Gyógyszerkölcsönhatások tanácsadás,
 • Étrend-kiegészítők, vitaminok, mikro és nyomelemek tanácsadás

Kapcsolati Adatok

Dr. Sárkány Ferenc
1045 Budapest, Berlini u. 47-49. III. épület I.em.
Telefon: +36 70 773 8100
e-mail: info@biowell.hu

1045 Budapest, Berlini u. 47-49. III. épület I.em.

Biowell

1045 Budapest, Berlini u. 47-49. III. épület I.em.

Munkatársaink:

A Dr. Sárkány Természetgyógyászati Rendelő munkatársai

Dr. Sárkány Ferenc

Foglaljon időpontot!