Vagyoklabor

Telefonszám

Személyes konzultációk

WakeUp Community Center
1053, Budapest, Ferenciek tere 4. 

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 18.00-20.00
Szombat: 10.00-18.00
Vasárnap: zárva

Bemutatkozás

Az életvezetési tanácsadás akkor segít neked, ha mentálisan egészséges emberként konkrét probléma megoldásában, vagy kompetencia fejlesztésében kívánsz tényleges eredményt elérni. A tanácsadó segítségével elérheted céljaidat, mivel feltérképezzük, feltárjuk azokat a gátakat, melyek tudatosan, vagy tudat alatt gátolnak céljaid elérésében. Ezeket felismerve, lebontva, majd új szemléletet kialakítva megteremtheted az általad vágyott életet.

Reális cselekvési tervet dolgozunk ki, mely a személyedhez, saját képességeidhez, készségeidhez, adottságaidhoz igazodik. Ennek során feltárjuk rejtett tartalékaidat, tehetségedet. Felülvizsgáljuk a hitrendszereidet, szokásaidat, melyek akadályok lehetnek a céljaid elérésében. Ezek megváltoztathatók, ha ismered a módját.

A személyes tanácsadás során jelentős tudásanyagot adok át, mivel a saját és az életünk működésének megértése elengedhetetlen a tartós változáshoz. A tanácsadás által tudatosabbá válsz, önbizalmad stabillá válik, saját kezedbe veszed életed irányítását, jobban megismered önmagad, reakcióidat. Kibillensz a holtpontról, a támogatás által képes leszel aktívan továbblépni életed építésében a mindennapokban.

Megoldhatóvá válnak az alábbiak:
– párkapcsolati problémák
– célok kitűzése, elérése
– önismeret fejlesztése
– konfliktushelyzetek rendezése
– szokások megváltoztatása.

Mind az egyéni tanácsadás, mint a kiscsoportos tréning igénybevétele egy jó befektetés önmagadba. Tarts velem, szeretettel várlak az önismeret útján.

Szolgáltatások

Tréning

Coaching

Életvezetési tanácsadás

Kapcsolati Adatok

WakeUp Community Center
1053, Budapest, Ferenciek tere 4. 

Telefon: +36 30 216 4324

e-mail: vagyoklabor@gmail.com

Munkatársaink:

A Vagyoklabor munkatársai:

Burinda Veronika

coach, életvezetési tanácsadó

Jelentkezés