Barion Pixel

Vagyoklabor

Telefonszám

Személyes konzultációk

Önfejlesztők Háza
1066, Budapest, Zichy Jenő u. 32. I. em. bal oldal

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 17.00-20.00
Szombat: 10.00-16.00
Vasárnap: zárva

Bemutatkozás

Az életvezetési tanácsadás akkor segít neked, ha mentálisan egészséges emberként konkrét probléma megoldásában, vagy kompetencia fejlesztésében kívánsz tényleges eredményt elérni. A tanácsadó segítségével elérheted céljaidat, mivel feltérképezzük, feltárjuk azokat a gátakat, melyek tudatosan, vagy tudat alatt gátolnak céljaid elérésében. Ezeket felismerve, lebontva, majd új szemléletet kialakítva megteremtheted az általad vágyott életet.

Reális cselekvési tervet dolgozunk ki, mely a személyedhez, saját képességeidhez, készségeidhez, adottságaidhoz igazodik. Ennek során feltárjuk rejtett tartalékaidat, tehetségedet. Felülvizsgáljuk a hitrendszereidet, szokásaidat, melyek akadályok lehetnek a céljaid elérésében. Ezek megváltoztathatók, ha ismered a módját.

A személyes tanácsadás során jelentős tudásanyagot adok át, mivel a saját és az életünk működésének megértése elengedhetetlen a tartós változáshoz. A tanácsadás által tudatosabbá válsz, önbizalmad stabillá válik, saját kezedbe veszed életed irányítását, jobban megismered önmagad, reakcióidat. Kibillensz a holtpontról, a támogatás által képes leszel aktívan továbblépni életed építésében a mindennapokban.

Megoldhatóvá válnak az alábbiak:
– párkapcsolati problémák
– célok kitűzése, elérése
– önismeret fejlesztése
– konfliktushelyzetek rendezése
– szokások megváltoztatása.

Mind az egyéni tanácsadás, mint a kiscsoportos tréning igénybevétele egy jó befektetés önmagadba. Tarts velem, szeretettel várlak az önismeret útján.

Szolgáltatások

Tréning

Coaching

Életvezetési tanácsadás

Kapcsolati Adatok

Önfejlesztők Háza
1066, Budapest, Zichy Jenő u. 32. I. em. bal oldal

Telefon: +36 30 216 4324

e-mail: vagyoklabor@gmail.com

Munkatársaink:

A Vagyoklabor munkatársai:

Burinda Veronika

coach, életvezetési tanácsadó

Jelentkezés