Théta Képző Központ

 

Telefonszám

06 70 366 5110

Konzultációra jelentkezés személyes egyeztetés szerint

1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 7.

Email cím

ezoanyu@gmail.com

Bemutatkozás

A theta tudatállapotban végzett vizualizáció segítségével könnyebben elérheted céljaid, feltérképezheted tudatalatti gátjaid. A Theta Healing® a saját ideális valóságod megteremtésére tanít. Megmutatja a jelenlegi valóságodhoz vezető döntéseid okát és segít abban, hogy ne csak érezd, de valóban kézbe is vedd az irányítást és tudatos szintre emeld az életed. Azáltal, hogy ismered a döntésed mögötti okot, a vizualizáció erejét kihasználva új döntéseket, választásokat építhetsz ki szabad akaratod szerint, úgy, ahogy neked a legjobb.

A technika a tudatalattidban tárolt hitrendszerek cseréjén alapul. Hitrendszereinknek ugyanis csak 12 %-át uraljuk tudatos szinten, míg 88 %-uk teljesen ismeretlen előttünk. A probléma akkor jelentkezik, ha tudatos szinten nagyon szeretnénk valamit, de a tudatalattink azt veszélyesnek, károsnak, feleslegesnek tartja, ezért ellentmondva tudatos törekvéseinknek, minden igyekezetünk ellenére távol tart az eredménytől.

Ezt persze úgy érzékeljük, mint a körülmények szerencsétlen összjátékát, mások direkt akadályozását vagy pechsorozatot. Pedig minden, ami velünk történik, a saját tudatalattink műve! Ezért fontos, hogy ismerjük a tudatalatti hitrendszereinket és kicseréljük azokat, amik gátolják a céljaink elérését.

Szolgáltatások

Theta Healing személyes tanfolyamok
Theta Healing online tanfolyamok
Theta Healing személyes konzultáció
Theta Healing online konzultáció

Kapcsolati Adatok

Dr. Kissné Dr. Szabó Krisztina
1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 7.
Telefon: +36 (70) 366-51-10
e-mail: ezoanyu@gmail.com

1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 7.

Munkatársaink:

A Theta Healing Képző Központhoz regisztrált munkatársaink:

Dr. Kissné Dr. Szabó Krisztina

Theta Healing Képző Központ Vezetője

Foglaljon időpontot!