Számos áldásos hatása van annak, ha használjuk a Reiki technikát! A Reiki egy energiaátadáson alapuló technika. Akár megtanulod, akár kipróbálod ezt a technikát, nem fogsz csalódni!

A Reiki módszerét érdemes megtanulni, hiszen bárki képes ezt a technikát elsajátítani. Semmilyen előképzettség nem kell hozzá.

A Reiki energiaátadás módszere a beavatás. Ezt úgy kell elképzlelni, hogy egy beavatási technika révén történik meg az energia hozzád rendelése. A Reikit művelők emiatt megtapasztalhatják, hogy a Reiki tanfolyam mindenki számára sikerrel jár. Az átadott tudás, a hozzáférés nem “vehető el” tőled, ha egyszer a technikát megtanultad. A tanfolyam kortól és nemtől függetlenül gyakorolható.

Mire használható a Reiki?

Fájdalom- és lázcsillapítás:

Szinte mindenre. Ha azonnali fájdalomcsillapításra van szükség, a Reiki használható. Több időbe telne gyógyszert találni itthon, mint a kezeidet az érintett területre helyezni és oldani vele a fájdalmat. Mindegy, hogy az a fájdalom milyen jellegű. Hát, vagy derékfájdalom, fogfájás, fejfájás, menstruációs görcs… Ezeket akár percek alatt oldja a Reiki energia.

Tökéletesen alkalmazható lázcsillapításra. Ma már elismerik az orvosok is, hogy 38,5 alatt nem adunk gyógyszert a gyermekeknek lázcsillapításra. Ha a gyerekek betegek a családban, egyszerűen rátehetjük a kezünket a homlokára és érzhetjük, ahogy hűl vissza a tenyér alatt. A következő mérés legfeljebb hőemelkedést jelez.

Kislányom 39,5-es lázát körülbelül 3 perc alatt viszem le Reikivel. Ha valamiért mégis gyógyszert kell adnunk (itt megjegyezném, hogy tisztelem és elismerem az orvostudományt, a Reiki nem helyettesíti a hagyományos orvoslást, de kiegészíti azt), magát a gyógyszert is kezelhetjük Reiki energiájával, így feltöltöm életerő energiával és a káros anyagok hasznosulatlanul tudnak távozni a szervezetből. Ha például lázcsillapítót adok be esti elalváshoz Reikizve, reggel kb. 80-90 %-os gyógyultan kel fel a gyermekem, estére pedig már semmi baja nincs. A családban, ha betegek leszünk, maximum 2-3 napig tart a teljes felépülés, 1-2 hét helyett és sokkal gyengédebb lefolyású a betegség. Szeretem Reikizni a vitaminokat is, így azok is már a szervezetünkbe tiszta életerő energiával kerülnek be és hiszem, hogy segíti a felszívódást is.

Torok- és felsőlégúti megbetegedés, egyéb tünetek:

Torok,- és felsőlégúti megbetegedések esetén, náthánál a gyógyulási idő, minimum a felére csökken.

Ezek mellett már sikeresen eltávolítottunk vele szemölcsöt.

Saját tapasztalat, hogy Reiki kezelése hatására a saját fogak elhalása és azok teljes eltávolítása utáni gyulladt, gennyes, vérző íny minimum 6-8 hetes regenerációja körülbelül 1-1,5 hétre volt csökkenthető.

Sikeresen oldhatóak meg alvási problémák, allergia, asztma.

Alkalmazható még vérzés csillapításra is. Sokkal gyorsabban áll el a vérzés és a sebek is szebben gyógyulnak. Ezért ajánlható azoknak is, akiknél gyakori az erős menstruációs görcs, vagy az erős menstruációs vérzés. Perceken belül oldódik a fájdalom és körülbelül a felére csökken a lefolyása.

Tudati hatások:

De a Reikit használhatjuk még tértisztításra, elme átprogramozásra is. Pl.: ha tanultál Reikit és a gyermeked a nyári táborban napszúrást kapott, vagy elesett, egyből tudsz neki küldeni energiát, aminek hatását szinte azonnal érzi is! Gyermekek, felnőttek egyaránt perceken belül érzik a kellemes meleg, forró energiát, ha továbbítjuk nekik.

Ajánlom mindenkinek szeretettel a Reiki technikáját, ami igen hasznos segítség akár a mindennapjainkban is.

TALÁLJ REIKI-S SEGÍTŐT