2020. év első felében minden gyógyász, segítő szakmában dolgozó megtapasztalta, hogy mennyire fontos az online jelenlét vállalkozása, álom munkája jövője szempontjából. Egyértelműen látszik, hogy az online marketing jelenlét fontosabb, mint valaha. Azok, akik gyorsan reagáltak a kihívásokra, és online-ra váltottak, azok tudták erősebb lábakon átvészelni ezt az időszakot. Sokan csak ennek a változásnak a hatására léptek ki az online világba, de sokan már ekkor is aktívan jelen voltak, viszont nekik is új megoldásokat kellett kitalálniuk, hogy vevőiket, ügyfeleiket megtartsák.

Új szelek fújnak a marketingben – online kihívások a marketing területén a segítői szakmákban

Ma már nincsen olyan tevékenység és nincsen olyan alternatív segítői szakma, melyhez ne lenne köze az Internetnek – és erre a karantén időszaka még rá is erősített. Otthon nem tudtak mást csinálni az emberek, mint neteztek, keresgéltek, olvasgattak, és közben új termékekkel, szolgáltatásokkal ismerkedek a Google keresőjének segítségével.

Azonban a Google sokak szemében – főleg azoknál, akik nem használják aktívan vállalkozásuk szempontjából – egy félelmetes dolog. Hiszen mikor úgy döntünk, hogy az online térbe kilépünk, akkor azzal magunkra irányítjuk nem csak a Google figyelmét, de mindenki figyelmét is úgy, hogy a másik oldalról semmit nem tudunk – és valljuk be, ez ijjesztő tud lenni. Ráadásul ezzel karöltve az online marketinggel is meg kell, hogy ismerkedjünk akár tudjuk, akár nem, hogy pontosan mit is jelent ez. Gondoljunk csak bele: elkezdünk Facebook-posztokat írni, blogot szerkeszteni, hirdetést feladni, weboldalt szövegezni, mert tudjuk, hogy ezek kellenek a sikeres online jelenléthez. Valójában sokszor nem is tudjuk, hogy hogyan kell ezt jól csinálni, csak csináljuk, és vagy bejön, és hoz sok új vevőt, vagy nem…

online marketing

Mi is valójában az online marketing?

Véleményem szerint az online marketinggel egy új ajtó nyílik meg, hiszen pár kattintással olyan emberekhez jutunk el, akikhez eddig nem tudtunk fizikai és egyéb korlátok miatt. Az online marketing egy jó lehetőség abban, hogy azokon az online csatornákon jusson el marketing üzenetünk álom ügyfeleinkhez, ideális vevőinkhez, pácienseinkhez, amelyeken ők szívesen töltik az idejüket. Egy fantasztikus lehetőség az online marketing, természetesen, ha szívből és folyamatosan csinálják.

Általában mindenkinél ugyanazt az alap probléma azonosítható be: a legfőbb nehézséget az okozza, hogy nem látják őket, nem tudnak róluk az emberek, és nem tudnak kitűnni a tömegből, ami óriási frusztációt, óriási terhet rak a vállukra. Nagyon nehéz sok segítőnek megküzdeni azzal, hogy nem ismerik az online világot, nem tudják, hogy hogyan és mit kellene kommunikálniuk, és emiatt inkább nem is csinálják.

Változó világ

Bár az online marketing egy nagyon jó lehetőség, de fontos tudni azt is, hogy elképesztő sebességgel változik és bővül. Azok a technikák, amelyek egy-két éve forradalmiak voltak, ma már elavult, hatástalan erőfeszítések csupán. Akik már egy ideje az online térben jelen vannak, tudják, hogy folyamatosan igazodni kell az új kihívásokhoz, az új online trendekhez. Azok, akik most kezdik az online jelenlétüket, azok egy extrém módon nehezített pályára lépnek. Annyira sokféle kommunikációs eszköz és lehetőség van jelen, hogy nem is tudják, melyikkel indítsanak. Ekkor léphet színre a Gyógyászkereső és a Gyógyászkereső online marketing tanácsadója. Együtt segítünk eligazodni az Internet és az online világ zavaros vizein. Segítünk kikeveredni egy nagyon sűrűn beszőtt hálóból úgy, hogy végül a saját online pókhálónkat rakjuk össze, melyben mi vagyunk a pókok, az irányítók 🙂

Fontos, hogy tudd: minél több felületen vagy jelen az online térben, annál nagyobb az esélyed, hogy Rád találjanak. Nem mindegy azonban, hogy hogyan vagy jelen… A Gyógyászkereső profi marketing hátterével tudjuk biztosítani a számodra azt, hogy minél több emberhez eljussanak a jó minőségő szolgáltatásaid. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy az érkező oldalad, ahová a vevőidet tereljük: a honlap, illetve a honlapod/Facebook oldalad marketing szövegei rendben legyenek, működjön a vevőtölcsér, a vevőszerző gépezet. Többek között ebben is tud Neked segíteni a Gyógyászkereső marketing tanácsadója.

Ha Te is szeretnéd az online jelenlétedet növelni, akkor ITT TUDSZ REGISZTÁLNI a Gyógyászkereső felületére. Csak pár perc és már tölheted is fel néhány perc alatt az adataidat.

Miért van egy alternatív terapeutának szüksége online marketingre?

Azért, mert:

  1. ha nincsen honlapod, akkor nagyon fontos az online jelenlét,
  2. ha van honlapod, akkor pedig fontos, hogy Rád találjanak és a linképítés révén előrébb sorolódjon a honlapod a Google találatok során*,
  3. a Gyógyászkeresőre történő regisztrációval mind a Google, mind a Facebook, jelenléted erősebb lesz,
  4. ha szeretnél a többi marketing területen extra segítséget kapni, pl. Instagram, szövegírás, e-mail, blog akkor marketing tanácsadónk tud segíteni,
  5. marketing szakértőnk segít egy hosszútávú online stratégia kialakításában, mely működőképes és ami figyelembe veszi a te körülményeid, lehetőségeid, időd, képességeid.

*Mi itt a Gyógyászkeresőn elvégezzük helyetted azt a profi SEO munkát, amiért mások százezreket fizetnek.

Tapasztalatból tudjuk, hogy alternatív terapeutaként nehezített pálya az online marketing, de nem lehetetlen! Abban tudunk Neked segíteni, hogy megmutassuk, hogyan kommunikálj szívből azokon a felületeken, amelyek számodra komfortosak, és amelyeken az ideális ügyfeleidet is el tudod érni.

Ha a Gyógyászkereső regisztrációjában van szükséged segítségre, vagy további információra, akkor írj nekünk az info@gyogyaszkereso.hu oldalra.

 

spirituális segítők online marketing segítője

Ha egy kis extra marketing segítségre van szükséged alternatív terapeutaként, akkor pedig kattints a linkre lent!

Vajda Zsuzsi
az alternatív terapeuták online marketing segítője, tanácsadója, kivitelezője

+36202551848

Kattints ide, várlak szeretettel!
>>ÉRDEKEL

 

Vajda Zsuzsanna
Author: Vajda Zsuzsanna