Cseh Gabi

 
 • CsehGabi2
 • CsehGabi3
 

Segítő kategóriák: Coaching, Meditáció, Női kör, Online konzultáció, ás Theta healingSegítő Tags: Keszthely és Zala megye

Profil adatok
Videók
Vélemények
 • 2 Reviews on “Cseh Gabi”

  Overall:
  • Csincsi Bernadett
   7 hónap ago

   Számomra az ülések igencsak hasznosak voltak Veled..Segítettek abban,hogy tisztábban lássak rá dolgokra,témákra,feladatokra,visszatartó erőkre,erősségekre,célokra.Kimondattak velem néha a magam számára is meglepő szavakat,mondatokat.Egy számomra kedves képi hasonlattal fognám meg jobban,mit adott a munkád, a közös alkalmak.Veteményeskert tervezéshez hasonlítható.Én voltam a kezdő, kertészkedésre vágyó. Aki annyit már tudott,hogy miket szeretne ültetni. Te pedig rengeteg mindenben jó kérdést vagy a kérdésemre választ adtál.Biztattál,hogy menni fog.Bátran csináljam csak.Merjem beszórni a magocskákat a kijelölt,évek óta előkészített földbe.Emlékeztettél,hogy bizony nem elég csak “beszórni”a magokat,ha termést kívánok látni és fogyasztani:ápolni,gondozni,törődni,locsolni szükséges.Még az esetleges kártevőkről is beszéltél velem,hogy ha megjelennének,tudjam mi a dolgom.Mindig visszalapoztál a füzetedbe,hogy emlékeztess a céljaimra,az erősségeimre.Nem engedtél visszafordulni egy-egy ijesztő képtől sem,vagy az ismeretlen kaputól..Szemüveget cseréltettél velem,hogy más nézőpontból is rálássak a dolgokra.Megnézegettük,megszeretgettük,kinyitottuk,bementünk.Most várakozom a csírázásra,a növénykék előbújására.Köszönöm!

  • Nagy Lajos
   8 hónap ago

   Cseh Gabi nagyon jó fej! Mondhatnám azt is hogy nagyon jó csaj, az is igaz lenne, de az ő esetében – kivételesen – nem ez érdekel. Ő a coachom és mentális segítőm. Született tehetség, azon nagyon kevés emberek egyike, akit beengedek a legbelső világomba, akiben minden körülmények között megbízok. Ennél többet nem is kell mondani róla.
   L

  Véleményt írok

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

  Overall:
  Értékelés kiválasztása