Barion Pixel

A frekvencia terápia módszere

 

A frekvencia terápia atyja ifj. Royal Raymond Rife (1888 – 1971) egy tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező volt. A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért.

Rife kifejlesztett egy olyan frekvenciaterápiás készüléket, melyben meghatározta minden betegség, baktérium, mikróba stb. frekvenciáját és ezzel a készülékkel gyógyítani tudta ezeket a betegségeket. Olyan finom és precíz volt ez a készülék, hogy a beteg sejteken kívül semmilyen más élő szövetet nem károsított. Többek között a rákos betegségeket is képes volt ezzel gyógyítani. Kitűnő eredmények születtek, nagyon sikeres volt a módszer.

A korát messze meghaladó zseni ellen megsemmisítő hadjárat indult és mindazok ellen is, akik elkezdték használni a frekvencia terápiás készüléket. Így ennek a zseniális találmánynak és sajnos a tudósnak is hamarosan veszte lett a felfedezése és az, hogy irdatlan mennyiségű profitot vont volna el a gyógyszeripartól.

Frekvenciaterápiával foglalkozó szakértőkről ITT tájékozódhatsz.

Egy orosz feltaláló hihetetlen felfedezése

 

Georges Lakhovsky, a “multihullám oszcillátor” feltalálója az 1920-as évektől kezdve rákdaganatos állatokon és később emberi mintákon végzett sikeres kísérleteket. Az ő készüléke is a frekvenciák behangolását végzi, amely által olyan rezgésre emeli a beteg részeket, hogy egyszerűen megsemmisül az érintett elváltozás és utána megemeli ezek vitalitását is.

Sajnos, az ő módszere is elhallgattatásra került.

Meg kell jegyezni, hogy Lakhovsky és Nicola Tesla (1857-1943) nagyon jól ismerték egymást, és néhány életrajzíró azt állítja, hogy Tesla támogatta őt olyan eszközök tervezésében és gyártásában, mint az MWO. A Tesla 1898 óta cikket publikált a nagy frekvenciájú áramok terápiás lehetőségeiről („Nagy frekvenciájú oszcillátorok az elektroterápiához és más célokhoz”).

Fontos megemlíteni, hogy ezek nem biorezonanciás módszerek, de sokban hasonlítanak azokra.

Rádiófrekvenciás rezonancia

Nem képalkotó módszer, alapvetően azt vizsgálja, hogy a szervezetbe bekerült alacsonyabb frekvenciájú baktérium, vírus, stb. milyen neki megfelelő kvantumú szinusos jelre reagál, így a felismerés után elpusztítható a mikroorganizmus a saját frekvenciáján. Erről ITT tudsz olvasni.

 

Orosz bioenergetikai diagnosztika és gyógyítás

 

bioenergetika, biorezonancia, frekvencia

Dzsuna Brezsnyev gyógyítójaként vált híressé, és később ő lett az első extraszensz a Szovjetunióban, akit már hivatalosan is így regisztráltak. Egyszerű ápolónőként dolgozott, mikor felfedezte tehetségét. Rájött arra, hogy képes kézrátétellel gyógyítani. Ennek a képességének természetesen idővel híre ment, és eljutott egészen a szovjet elitig. Ezt követően Moszkvába rendelték, hogy személyes gyógyítója legyen a vezetőségnek. Federico Fellinit, Andrej Tarkovszkijt, Robert De Nirót, Nastassja Kinskit kezelte. Dzsuna az orvosoknak is meg akarta tanítani terápiás módszerét. Az idő múlásával az érintésmentes energetikai kezelést klinikákon kezdték alkalmazni az allopátiás kezelés kiegészítéseként. Szabadalmaztatta egy találmányát, a „Juno Biocorrector” készüléket is, amely javítja a szervezet immunitását, ezáltal növelve a rák kezelésének hatékonyságát. Moszkvai klinikákon kimutatták, hogy a Dzsuna kezét helyettesítő eszköz elpusztítja a hepatitis vírust. Hasznosnak találta számos neurológiai, endokrinológiai, nőgyógyászati, dermatológiai betegség felderítését és megelőzését. A biokorrektor bár a világ 16 országában szabadalmaztatott, Oroszországban csak a dzsuna klinikán alkalmazzák.

Ha szeretnéd elsajátítani ezt a technikát, amit mindig magaddal vihetsz, hiszen a két kezed mindig Nálad van, bővebben ITT tájékozódhatsz.

 

Kattints ide a JÓ frekvencia terapeutákhoz!

Mi a jelentősége a frekvenciáknak?

A betegségek rezgése 5,5 Hz körül van, 25,5 Hz felett nem léteznek komolyabb betegségek.

A magasabb rezgésű emberek számára egy enyhe influenza is gyorsan lefolyik. Az alacsonyabb rezgés okai lehetnek fáradtság, félelem, idegesség, feszültség, düh, aggodalom. Ezért kell magasan tartani a rezgésszintünket. A Föld frekvenciája ma 27,4 Hz, de vannak olyan helyek, amelyek nagyon alacsonyan rezegnek, ezek a kórházak, az éjszakai bárok, a börtönök, a földalatti helyek stb. Itt visszaesik a rezgés 20 Hz-re vagy még kevesebbre. Rezgésünk már azáltal csökkenhet, ha rossz híreket hallunk, olvasunk. A fájdalom 0,1 és 2 Hz között van, a félelem 0,2 Hz és 2,2 Hz között, a zavaró környezet 0,6 és 2,2 Hz között van, az elhagyás 1,5 Hz, a felsőbbrendűségi érzés 1,9 Hz.

Az olyan pozitív érzések, mint a nagylelkűség 95 Hz, a hála 150 Hz, a könyörület 150 Hz, a szeretet mások és minden élőlény iránt 150 Hz vagy még annál is több. A feltétel nélküli és univerzális szerelem 205 Hz vagy még ennél is magasabb.

Növeld a rezgésed, szeress, mosolyogj, adj hálát, táncolj, énekelj, járj közösségbe, élvezd a természet szépségeit, legyél azokkal, akik jót tesznek a lelkednek és még sorolhatnám. Az ima rezgése 120 Hz-től 350 Hz ig terjed. Imádkozz, meditálj! Minden energia és rezgés, élj ennek tudatában, boldogan, egészségesen!

 

Kattints ide a JÓ frekvencia terapeutákhoz!

Nábozny Natasa
Author: Nábozny Natasa